Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. 4. 2024

rukavice

     Při výběru rukavic na motorku je klíčové zvážit jak ochranu, tak i pohodlí a flexibilitu během jízdy. Existuje několik druhů rukavic, které se liší podle svého určení a stylu jízdy. Pro sportovní jízdu jsou ideální rukavice s pevnou konstrukcí a integrovanými chrániči na klouby a prsty, které nabízejí vysokou úroveň ochrany při rychlé jízdě. Tyto rukavice bývají často vyrobené z odolných materiálů jako je kůže nebo textilie, která chrání před oděry při pádu.

     Pro turistickou jízdu nebo dlouhé cesty jsou vhodné turistické rukavice, které kombinují ochranu s pohodlím a všestranností. Tyto rukavice bývají vyrobeny z odolných a prodyšných materiálů, které odolávají nepříznivým podmínkám, a jsou vybaveny integrovanými chrániči na klouby a prsty pro maximální bezpečnost. Mohou mít také odnímatelné vložky nebo membrány pro ochranu před vodou a větrem, což je užitečné při jízdě v nepříznivém počasí.

     Pro každodenní jízdu nebo městskou dopravu jsou vhodné městské rukavice, které kombinují styl s ochranou a pohodlím. Tyto rukavice mají moderní design a jsou vyrobené z lehkých a prodyšných materiálů pro maximální pohodlí během jízdy. Mohou být vybaveny ochrannými prvky na klouby a prsty a nabízejí dostatečnou ochranu v případě pádu nebo nehody. Při výběru rukavic na motorku je důležité zvážit individuální potřeby a preference a vybrat takové rukavice, které splňují požadavky na ochranu, pohodlí a styl.